Cool Cookie Clothes


Havde egentlig nok lovet mig selv, at jeg ikke skulle shoppe mere forårstøj til Cookie lige nu … han vokser lidt i øjeblikket og passer derfor sit tøj lidt “underligt”, meeen jeg er altså svært tiltrukket af de her tre nyheder fra H&M. Synes simpelthen de er alt for cute! Hætten kan i øvrigt tages af denimjakken, hvilket er meget praktisk, synes jeg.
Cargoskjorten er lige spot on til Cookie, synes jeg – enten åbentstående med skelet-t-shirt under eller lukket og løs over et par lidt baggy jeans.

Jeg er lidt på on/off de her dage. Dels har jeg lige været afsted med fagforeningen hele weekenden og for det ikke er lyv, så er jeg nu afsted næsten hele denne uge på et andet kursus. Så sporadisk blogger er nok den betegnelse der passer bedst lige nu 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Ønskelisten og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Cool Cookie Clothes

  1. Cfashion skriver:

    Guldklumpen ville se noget så cool ud i den jakke 🙂
    Krydser fingre for at der går lang tid før du skal på kursus igen, når denne uge er overstået 😉
    /Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *