Cookie’s juleoutfit: Vest + Butterfly

Jeg har været i god tid mht Cookie’s juleoutfit, for tænkte at mindst én af os skulle være “done”, så ikke man også skal spekulere på det, når decemberræset sætter ind og alt er udsolgt. Jeg startede min søgen hos Zara Kids, men det var faktisk en dragt fra Lindex, som løb med mine penge – synes den er SÅ kær den her med både indbygget vest og butterfly. Lækkert look, men afslappet i stof (velour) og form. H.A.P.S – den fås her.

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Fashion, Indkøb og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

8 svar til Cookie’s juleoutfit: Vest + Butterfly

 1. Marina skriver:

  Hvordan er det at handle hos Lindex? De har nemlig noget Mumi-tøj, som jeg så gerne vil putte en lille buttet krop i 🙂

 2. rijaH skriver:

  Nåå hvor sødt 😀 ja her bliver det bare en dragt jeg fandt i rema1000 hvor der står min første jul på og tilhørende nissehue 😛

 3. Heidi skriver:

  Øj den er skøn, han bliver jo festens midtpunkt :O)

 4. Bolize skriver:

  ♥ Cookie Cool – så er det jul ♥
  Hvor er den skøn … 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *