Boing Boing, som en fjeder, op og ned, når man vælger trampolin?


At jeg godt kan lide Nik og Jay (lige med undtagelse af titelsangen, vel at mærke) har absolut intet med dette indlæg at gøre, men vi skal snakke om noget der minder om. Trampoliner. Fjedre. Sikkerhed. Økonomi.
Man kan læse sig en halv doktorgrad til i trompolinogi via internettet, men erfaringer er som regel noget mere brugbare end viden om belægninger, for og imod nedgravninger, samt hvilken gennemsnitstemperatur sådan et monster holder sig bedst i. Jeg vil egentlig bare gerne vide, hvilken trampolin, som er bedst til prisen og som er en god begynderbandit for min Cookie. Han får nemlig sådan en af sine bedster i 2-års fødselsdagsgave og jeg er blevet sat i stævne af mormor, som kræver at vide, hvilken vi ønsker os. Så det spørger jeg nu jer om …. hvilken en ønsker vi os? 😀 Jeg aner jo intet, men læste lige denne artikel og den blev man da lidt klogere af, synes jeg.

Hvad har I købt? Smid gerne links eller mærker…. hvad gav I for den (all-inclusive ….sikkerhedsnet og det hele)? Gode råd?

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Legetøj, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Boing Boing, som en fjeder, op og ned, når man vælger trampolin?

  1. Katrine skriver:

    Vi har en Jumpking med en diameter på 4 meter, som jeg fandt brugt på DBA. Den stod mig i 500 kr. Dernæst inviterede vi alle vennerne forbi, og så gravede de da lige det der hul i haven. Jeg har set og hørt om for mange børn med brækkede arme, så ned skulle den. At det også er væsentligt kønnere at se på er jo noget helt andet. Men altså; de brugte er godt (vores er 11 år, og holder fint, og hvis det er, kan man jo skifte fjedrene) og grav den ned (så slipper man også for bekymringer når Bodil og de andre storme kigger forbi)

  2. Rikke skriver:

    Jeg læste også stolpe op og stolpe ned da vi skulle købe vores, og endte op med en billig fra Jem&Fix – tror den kostede ca 1.000 -1.500 inkl net. Vi har haft den i 2 år – Maria fik den i 2 års fødselsdagsgave – bedste investering længe – mange timers leg i sådan én

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *