bObles Zoo, ønske #1

00050352
Inden man får set sig om, så er det jul og jeg er allerede begyndt at forfatte Cookie’s ønskeliste. Jeg vil selvfølgelig dele vores ønsker med jer – også i håb om, at I kommer med input på de ting, som jeg tænker er gode at anskaffe sig. Måske har I allerede erfaringer med om noget er godt eller skidt.
Vi ejer stadig intet bObles herhjemme ….. og det vil jeg vældig gerne gøre noget ved, men jeg har ikke rigtigt kunne beslutte mig for, hvad jeg tror vores lille loppe vil have bedst gavn af. Dog er jeg endt på, at denne ZOO er fantastisk. Den kan skilles og bruges på masser af forskellige måder og på trods af den er udsolgt på bObles egen shop, så er den sikkert til at få andre steder.

Er det et godt ønske, synes I? Eller er der noget andet bObles, som er bedre at ønske sig?

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Legetøj, Ønskelisten og tagget , , . Bogmærk permalinket.

5 svar til bObles Zoo, ønske #1

 1. Angelqueen skriver:

  Det er et super ønske. Der er virkelig gode legemuligheder i den. Mine børnebørn på 2 år elsker at kravle op og ned af dem.

  Besøg gerne bloggen (www.angelqueen.dk) og deltag i min elegante giveaway, hvor du kan vinde et By Biehl armbånd.

  ILYG

 2. 4 Mini Mes skriver:

  Orv det er jo ligesom de der skumgummifigurer vi sad og samlede hele familien, dengang jeg var barn, der var de selvfølgelig bare i mini udgave. Jeg synes det lyder som et rigtig godt ønske 🙂

 3. Lisbeth skriver:

  Nu har vi jo stort set alle de forskellige bObles, man kan få 😀 -og jeg ville ikke købe denne, når I ikke har andre.
  Jeg synes i stedet, du skal gå efter den store Myresluger- det er klart det mest geniale møbel fra bObles efter min mening.
  Ellers kan du også overveje elefanten og krokodillen – de er også store hit herhjemme. Trutten elsker til gengæld skildpadden – men det er fordi den er så sjov at øve balance på, og der er Cookie nok ikke lige helt endnu 😉

 4. Bolize skriver:

  Jeg tror den vil være et hit 🙂

 5. Louise skriver:

  Elsker boobles og kan godt forstå I ønsker jer dem. Vi har både krokodillen og elefanten herhjemme. Den mest populære er helt klart krokodillen hvad enten de er 1 år eller 6 år. 🙂
  Hilsen >Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *