Badetøj på tilbud!

IMG_2922

Ferien nærmer sig virkelig med hastige skridt – vi flyver på onsdag!

Jeg mangler stadig lidt småting og har haft forbandet travlt den sidste uge med at afslutte arbejde, småture osv. I er blevet voldsomt forsømt – det beklager jeg. Nu, hvor mine pakkelister er ved at være færdige, vil jeg lige tippe om godt badetøj på bud. Vi har selv tilføjet lidt ekstra … just in case 🙂
Her er der masser til både piger og drenge – og i mange størrelser, samt hurtig levering. Det er i hvert fald min oplevelse. Også her i denne webshop er der fine fund og en del budgetvenlige mærker. Er i øvrigt vild med Danefæ’s badetøj! Vildt cute 🙂
Selv om det kun er pigerne der kan nyde godt af det næste tip, så er der altså de sødeste bikinier på bud hos Poppy rose! Liberty prints og det hele – så fine! Lige her.

OG så skal jeg lige høre jer ad – har I set den hvide solhat fra mini rodini noget sted? (det er den her) Jeg var nemlig ikke hurtig nok 🙁

Der er benyttet affiliatelinks i teksten

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Badetøj på tilbud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *