At lege i vinden

soft gallery villads
Jeg har været væk fra fredag til lørdag på tøsetur. Savnede min guldklump, som løb mig glædestrålende i mødet med et “ellllllser daj, muar” …. årh <3 Så spiste vi madder udenfor trods temmelig heftig blæst, som var sjov at lege i. Sjov at være i, for sandet fløj af skovlen og det var bare fedt. Jeg flyttede mig bare væk fra vindretningen i en fart 😉

Jeg nuppede jo den supercool Villads skjorte fra Soft Gallery sidste sæson og gud, hvor er den blevet brugt godt. Den er tilpas tyk til at bruge som jakke, når det nu er sådan et vejr som i dag. Og om morgenen, når vi skal afsted, hvor det stadig er lidt køligt. Fedt med gode køb 🙂

Har I en dejlig weekend?

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Fashion og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *