ADIDAS // STAR WARS – YODA

adidas starwars yoda  star wars adidas sæt starwars adidas

Jeg er fra Star Wars generationen! Vi lappede den første film i os imens vi teenagekåde messede “R-222222” “D-222222”, hadede Chewbacca (og Harrison Ford for at være sådan et ego-dyr), var hemmeligt forelskede i Luke Skywalker og håbede en smule at Leah ville blive mast i affaldskværnen; ikke særlig pænt, men teenagere tænker ikke altid så langt … så godt, så langt, men YODA …. årh suk YODA …. ham elskede jeg! På et tidspunkt kunne jeg samtlige replikker fra de første tre film og de ville sikkert dukke op igen, hvis jeg anstrengte mig 😀 Mit yndlings-yoda-citat er (der er mange her, hvis du vil genopfriske):

“Always pass on what you have learned” 

YODA-kraften er ikke sådan en der forlader en og jeg takker Adidas for at have det på samme måde. Jeg er sekunder fra at klikke træningssættet hjem til Cookie omend det er at pådutte ham mine skumle motiver om at man skal lære Yoda at kende – uanset om man er 2 eller 80, ha ha 🙂 nå, vi får se … måske jeg kan finde min indre ro og undlade at dyrke mine egne kultfilm gennem sønnike.
Se hele Adidas Star Wars kollektion HER. (Hvis du er til de mørke kræfter, så er der gang i Darth Vader også).

Håber der sidder bare ÉN derude, som er ligeså stor Yoda-fan som mig?? Show yourself! 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til ADIDAS // STAR WARS – YODA

 1. Karen skriver:

  Som den ene af to eneste kvindelige medlemmer af seminariets Star Wars-klub må jeg brøle JA! Jeg er lige så skudt i universet og har i den grad indoktrineret junior med Star Wars. 5 1/2 år gammel og totalt inde i SW, godt bakket op af mor og far. Star Wars er verdens bedste moderne eventyr om den unge mand, der skal ud og mestre sit liv…

  Hvorfor skulle man ikke som forælder indoktrinere, bare en lille smule? Hvis ikke det også er en del af en kulturel dannelse at blive præsenteret for forældergenerationens musik, film, bøger osv, så synes jeg et eller andet sted, man mister noget… – jeg mødte operaen og 70’errocken som barn og har elsket den lige så højt, som mine egne “nyere” musikalske helte. Det samme gælder de film, jeg så med min far som barn. De fylder lige så meget i min filmiske hukommelse som mine nyere og selvfundne filmkærligheder.

  KH Karen

 2. Camilla skriver:

  Åh, hvor er det fint 🙂

  Her er junior også blevet lidt indoktrineret med Star Wars, for både husbonden og jeg er fan.

  Selvom jeg synes Yoda er noget af det sejeste, så må jeg indrømme, at mit hjerte banker for Han Solo – lige fra jeg var helt lille 🙂 Har aldrig helt forstået, at nogle kunne være vilde med Luke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *