A True Favorite!


Jeg har få butikker, som jeg konstant vender tilbage til og hvor jeg rent faktisk glæder mig til at der kommer nyhedsbrev med sidste nye varer, tilbud osv. En af dem er Styledelux, som, udover at have stort set alle mine favoritmærker til mig selv, også har en del af dem, som jeg kigger efter til Cookie.
I det hele taget er det en spændende mærkegruppe til børn, for udover at have solide klassikere som Molo og Hummel, så er der også Little Remix, Dimenzione Danza, Levis, Schnoors børnelinje, samt en masse andre spændende mærker, som man måske ikke støder på i de gængse online børnetøjsbutikker. Der er desuden et bredt udvalg rent aldersmæssigt også.
Styledelux kører ofte her-og-nu tilbud (find nyhedsbrev her) og har altid en outletkategori, hvor der er virkelig gode besparelser. Da jeg ventede Cookie købte jeg lidt ind og sparede rigtig mange penge – jeg forsøgte at planlægge lidt i forhold til sæson og alder, så jeg ikke startede fra scratch hver gang han skulle skifte størrelse.

I samarbejde med Styledelux

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Cookie's garderobe, Diverse, Fashion, Fokus på Fashion, Indkøb, Looks, Mors favoritter, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til A True Favorite!

  1. Heidi skriver:

    Jeg elsker styledelux, men det er en dyr fornøjelse at titte derind :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *